Kyselinotvornost
klub
88
4
Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?
Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na výlet? A jaký je zdravý způsob ...
178
42
Umeboši švestičky – první pomoc nejen při nevolnosti
Umeboši švestičky jsou základní součástí přírodní lékárničky první pomoci doma, i na cestách. V akutním stavu většinou i jen kousek umebošky zajistí po pár...
klub
30
17
Jak zdravě uspokojit chuť na sladké
Sladká chuť je nám přirozená a málokdy naši slezinu a slinivku uspokojí pouze obiloviny se zeleninou. Pak je na místě zařadit dezert. V tomto videu nám MUD...
10
3
Je možné sportovat a nejíst maso? A co na to studie?
Vegan nemusí být jen vychrtlý pojídač zrní a trávy, ale i mistr světa v nejrůznějších rychlostních a silových sportech. Studie dokonce ukazují, že sportovc...
klub
19
29
Proč je nutné mít jídlo čerstvé?
Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a jaké to má na tělo důsledky? Te...
klub
5
Nedostatek vápníku je pro organismus fatální
V dnešní době lidé trpí častěji a častěji nedostatkem vápníku i přes to, že jedí dostatek mléčných výrobků. A čím je to způsobeno? Příčina vás možná překva...
Zdraví
klub
8
4
Webinář: Jak se vyhnout jarní únavě
V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nev...
klub
13
4
Strava a civilizační choroby – 4. díl
V této části přednášky mluví MUDr. Strnadelová a Jan Zerzán o důležitosti a smyslu zeleniny, vhodnosti brambor, rajčat a jejich zpracování. Probírají bílko...