Léto
Hlavní jídla
klub
37
17
Dýňový Tantanmen
Tantanmen ramen je japonská verze receptu dan dan noodles. Já jsem ho zkusila připravit z dýně a výsledek mě nadchl. Věřím, že si pochutnáte i vy.
7
9
Kaštanové halušky
Halušky z kaštanové mouky z cuketou, netradiční a přitom jednoduché a rychlé jídlo, které provoní vaši kuchyni a potěší vaše chuťové buňky.
10
24
Bezlepkový koláč s arónií a chia semínky
Arónie neboli černá jeřabina se opět dostává do povědomí lidí díky jejím léčivým účinkům a vysokému obsahu vitamínů, flavonoidů, železa a vápníku. Právě te...
Lilkové půlměsíčky
Lilek nepatří mezi zeleninu, kterou bychom jedli každý den, ale když se objeví na zahradě nebo v bio bedýnce, je škoda ho nevyužít. Právě z lilku si můžete...
46
4
Veganské kkwarigochu-jjim jinak
Pikantní a voňavý pokrm inspirovaný korejským receptem, který je skvělý k rýži, těstovinám nebo třeba jako náplň do placek, záleží pouze na vaší fantazii a...
Podzimní tofu
S koncem léta se pomalu hlásí podzimní chutě – houby, čekanka a voňavé koření. V tomhle receptu se potkají s křupavým tofu a orestovanými mandlemi a společ...
76
8
Strozzapreti s citronovou omáčkou
Máte chuť na něco rychlého, ale přitom sytého? Tyhle těstoviny s barevnou směsí zeleniny a jemným kešu-citrónovým krémem jsou ideální volbou. Do půl hodiny...
20
4
Jednoduchý dýňový krém s amasaké
Krémový, smetanový, rychlý a především přirozeně sladký dezert bez mléka, cukru i lepku.
Špalda a letní hojnost
Letní hojnost – přesně takhle se cítím – když sklízíme, vaříme a vychutnáváme si barvy, vůně a chutě léta. Není to žádná rychlovka, ale každá lžíce s...
15
2
Karamelizovaná rajčata
Karamelizovaná rajčata se většinou připravují v troubě, tento způsobe je ale rychlejší a výsledek je perfektní.
21
4
Patizonová pánev
Patizon je skvělá zelenina, kterou lze připravit na všechny možné způsoby. Vyzkoušejte třeba tuto voňavou patizonovou pánev, jejiž příprava je velmi jednod...
Mlsný lilek
Léto je ve znamení lehkých a rychlých receptů, jako je například tento. Takto připravený lilek si můžete dát jednoduše do placky nebo ho využít jako součás...