Nehty
122
20
Jak podpořit své zdraví v březnu
Začátek jara a probíhající změny v přírodě mnoha lidem malují úsměv na tváři. Co s tím, když na nás v tomto období přichází spíše únava? Co dělat pro to, a...
90
20
Jedlé kaštany: zdroj životodárné energie
Jedlé kaštany mají velmi pozitivní vliv na lidské zdraví, trávení a dokonce podporují i zdravé hubnutí. Ukážeme vám tipy, jak je využít v kuchyni tak, abys...
10
3
Jak zpevnit nehty? Zkuste vsadit na tyto potraviny
O nehty bychom měli pečovat nejen zvenčí, ale hlavně zevnitř. Olejíčky, laky, mastičky, nůžky, pilníky a návštěvy salónů nestačí. Pokud se v těle nenachází...
klub
21
29
Diagnostika podle nehtů: naučte se v nich číst
Nehty jsou zrcadlem našeho zdraví a dají se z nich snadno rozpoznat nemoci a problémy, které nás trápí. Jakou mají vaše nehty barvu? Mají nějaké flíčky a s...
69
51
Prvně se nezaobírám svou váhou (Jana, 56 let)
Janu trápila bolestivá artróza, astma, 30 kg nadváhy a řada dalších potíží. V létě už se sotva ploužila a s novopečenou vnučkou si uvědomila, že je odkázan...
9
32
Co se děje s tělem po nalakování nehtů? Budete v šoku!
Pěkné nehty jsou vizitkou každé ženy, proto není divu, že jsou laky na nehty jedním z nejčastěji používaných doplňků v kosmetice a téměř každá žena si ales...
1
2
Netoxické laky na nehty klamou spotřebitele
Kdo zaznamenal, že klasické laky na nehty obsahují spoustu toxických látek, nejspíše je vyměnil za netoxické (např. tzv. “3-free”) v dobré víře...
3
Anorexie je vážná nemoc dětí i dospělých. Rozpoznáte ji?
Anorexie není jen nemocí teenagerů. V posledních letech nejrychleji přibývá nových pacientů ve věku do 14 let a u žen okolo 40. roku. Jen v roce 2017 bylo ...
21
38
Proč jíst natto
Na základě článku o použití sóji v naší kuchyni se nám ozval čtenář, kterého náhlé zhoršení zdravotního stavu přivedlo k pravidelné konzumaci natta (výrobe...
klub
6
6
Nedostatek železa u dětí: jak ho vyřešit a jaká je prevence
Jak se pozná nedostatek železa? Kdy je potřeba ho doplňovat a jak? Co všechno ovlivňuje ne/dostatek železa a jeho vstřebávání? Které běžné potraviny nám kr...