Pioppini

Polévka z pytlíku

Ano, je to polévka z pytlíku, ale ne taková, jaká vás okamžitě napadne. Takovou určitě na stránkách nenajdete. Použijeme pytlíček čaje Yogi. Když jsem si p...

Ječmen s houbami pioppini, červenou čekankou a vlašskými ořechy

Tento recept je v Itálii konzumován hlavně na podzim a v zimě, kdy je čekanka nejlepší. Hořká chuť u vás možná hned nevzbudí nadšení, ale funguje to. Určit...

Podzimní těstoviny

Kaštany a houby. Symbol podzimu, obohacené o čerstvé bylinky. Pro milovníky těstovin.

Cyclocybe aegerita – Polnička topolová

V tomto článku bych vám ráda trochu přiblížila tuto vynikající houbu. Používám jí hlavně v zimě a na podzim, i když je to houba, která se v obchodech naléz...