Příloha
111
2
Restovaná basmati s pórkem a sezamem
Moje rodina tohle miluje! Rychlovka za pár minut hotová skvěle poslouží jako lehká večeře nebo se dá využít coby příloha k hlavnímu jídlu na oběd.
26
12
Prasorizo – řecký pórek s rýží
Prasorizo je přirozeně veganské jídlo, které je syté a plné chuti. Tato řecká klasika je vyrobena z hrstky jednoduchých surovin a je z ní lehký a zdravý ob...
122
28
Brokolicová pečená placka
Tato vláčná bezlepková placka z brokolice je rychlá na přípravu a můžete ji jíst jen tak samotnou třeba na svačinu nebo jako přílohu k různým pokrmům dle v...
17
15
Hlíva s omáčkou z kaparů a růžového pepře
Výborná pečená hlíva doplněná dipem, který můžete využít i k jiným receptům.Tento dip si můžete přizpůsobit vaší chuti a měnit konzistenci podle toho, na c...
12
3
Cibule po turecku
Vyzkoušejte recept na tureckou cibuli, která se skládá z několika jednoduchých surovin a chutná skvěle k různým pokrmům. Podávejte jako lahodný doplněk nap...
41
7
Geomeun kongjorim – sladké korejské fazole
Sladké a zároveň slané, přesně takové jsou tyto fazole, které jsou v Koreji oblíbenou přílohou. Jejich chuť je opravdu skvělá a potěší hlavně ty, co mají r...
17
1
Kongnamul Muchim pikantní verze
Tento rychlý recept můžete využít v kuchyni jak je libo. Jako přílohu nebo jako salát. Zkuste třeba s tofu a nudle k tomu.
17
7
Marinovaná červená cibule
Máte rádi cibuli, která je jemná a chutná? Zkuste tento recept, jednoduchý a rychlý, který se náramně hodí např. na smažená jídla.
38
2
Chukandar Ka Raita – raita z červené řepy
Raita je jogurtový dressing, který snad nikdy nechybí na žádném indickém stole. Je to výborná příloha, kterou si jistě zamilujete.
22
16
Netradiční batátové škubánky
Opečené škubánky z batátů jsou skvělou alternativou k klasickým bramborovým plackám. S vůní a chutí italského semolina rimacinata a pikantního wasabi se st...
39
7
Semínkové trojhránky
Křupavé a voňavé trojhránky, které lze chroupat jen tak nebo jako pečivo k omáčkám a krémům.
122
26
Černé fazole podle Elly
Jednoduché a rychlé jídlo, které jistě potěší i konvenční strávníky. Skvělé jako rychlá večeře, třeba s kouskem kváskového chleba nebo různými plackami.