Strouhanka
Gratinovaný chřest
Gratinovaný chřest je vyloženě jarní záležitost. Tento rychlý recept by snad měl chutnat každému. Je voňavý, křupavý a jednoduchý.
Hlavní jídla
klub
15
13
Japonský tofu sendvič Onigirazu
Nemůžete se rozhodnout, jestli si s sebou na svačinu udělat sushi, anebo sendvič? Udělejte si zdravý Sushi sendvič s křupavým tofu.
33
3
Smaženky nejen do omáček
Smaženky jsou takovou slanou chuťovkou, ale lze je využít i do omáček. A nebo jen tak třeba na oslavy jako finger food, skvěle chutnají s různými dipy.
49
13
Cajunská hlíva
Rychlá zdravá chuťovka pro milovníky hub a pikantních chutí. Křupavé a lehce pikantní hlavičky hlívy jsou vhodné i na oslavy jako finger food.
108
20
Gratinovaná hlíva s krémem
Jednoduchý a rychlý recept, na kterém si jistě pochutnáte. Houby jsou vynikající skoro ke všemu, např. k plackám a z krému můžete snadno připravit klasicko...
Hlavní jídla
klub
63
50
Citrónové tofu nugetky
I když tyto nugetky jsou dobré i bez omáčky, třeba k jinému použití, rozhodně je s omáčkou vyzkoušejte. Rychlé jídlo, které uspokojí milovníky asijské kuch...
Zdravé recepty
klub
25
17
Dýňové krokety
Jednoduchý recept z mála ingrediencí a přitom opravdu chutný. Začíná období dýní, tak vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.
51
14
Smaženka z brokolice
Naučte se připravit brokolicovou smaženku bez vajec! Tato lahodná a zdravá alternativa klasických smaženek vás zaručeně nadchne. Podívejte se na recept a p...
18
17
Nuggets z černých fazolí
Tyto nugetky poslouží bezvadně i za studena, jako finger food a na různé hostiny a oslavy.
11
8
Dýňové ravioli s lískovými oříšky
Ravioli plněné dýní jsou italskou klasikou. Jde o zdravé, lehké a přitom chuťově i na pohled atraktivní jídlo, se kterým jistě zabodujete u celé rodiny neb...
30
19
Pečené obalované tofu
Mnozí lidé nemají rádi bílé tofu – tofu natural. Podle mě neprávem. Prostě mu nevěnují tu správnou pozornost a neumí ho připravit. Takto pečené je vý...
Hlavní jídla
klub
23
4
Tempeh katsu
Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.