jeden a půl hrnku pohankové mouky
- čtyři lžíce sezamového oleje
- hrnek máku
- kypřicí prášek – půl pytlíku
- trochu ovocného cukru (fruktózy)
- půl hrnku kokosového mléka – jako tekutá složka
Postup
Konzistence těsta by měla být asi jako na bábovku. Forma byla vysapána kokosem. Poprvé jsem pekla uplně bez receptu, jen podle fantazie a beránek se krásně vyklopil a fanatasticky chutnal! Pekla jsme ho v horkovzdušné troubě na 175 stunů po dobu 40 minut. Formu jsem měla menší litinovou, ne takovou tu typickou velkou hnědou keramickou. Už se těším až vyzkouším další varianty:-)
PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?
Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Komentáře
Veselé Velikonoce…makový beránek se krásně upekl a šel z formičky…těším se jak bude chutnat 😘
Děkuji, za prima recept😊👌. Včera upečeno a povedlo se. Místo fruktózy (ti jsem neměla) jsem dala rýžový sirup a více kokosového mléka, než v rozpise.