PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
V seriálu o tradičních kuchyních světa pokračujeme u Vikingů, jejichž strava nás může inspirovat během nadcházející zimy.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Je velký rozdíl mezi kukuřičnou krupicí a kukuřičnou moukou? Dělala jsem knedlík z kukuřičné mouky polohrubé.
Namočila jsem noc předem, ráno jsem vařila ve stejné vodě, osolené, asi 50 minut. Voda se nevyvařila úplně, ale když jsem to nalila do hrnků, tak to tuhlo hezky, ale neztuhlo to úplně. Byla to taková dost málo tekutá kaše (s hrudkama), ale nakrájet to nešlo. Namazala jsem to na plech, přidala česnek a strčila do trouby, jestli z toho něco bude..
Nějaká rada na příště? Mouku nepoužívat?
Mnaaaaaaaaam ♥️
Rostlinný jogurt a maliny sušené navrch
Díky, díky, moc dobrý a rychlý recept. Nebaví mě trávit moc času u plotny a tohle je opravdu rychlé a chutné.
Buďte první, kdo napíše komentář