500g kysané
- ho červeného zelí
- 1 marinované / uzené tofu
- 3 stroužky česneku
- 1 hrnek jemných ovesných vloček nebo hrašky (možno i půl na půl)
- majoránka
- kmín
- sojová omáčka / sůl
Vymačkané zelí nakrájíme na drobno, přidáme strouhané tofu a všechny ostatní ingredience, dobře promícháme, necháme chvíli uležet, ať vlhkost vsákne do vloček. Mokrýma rukama tvoříme placky, pečeme v troubě na pečícím papíru zastříknuté olejem cca 20 minut na 200°C (dle tloušťky placek).
Na talíři jsou k nim batatové hranolky, rukola, kimchi a kopecek rýže s hráškem. Pickles.
PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?
Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Komentáře
vynikající, můj první pokus o jiný talíř.
děkuji za inspiraci 😋
Ahoj, zeláky miluju, to zelí je syrové prosím? Díky Bob