Domů > O nás > Pochvaly

Zvládl jsem si dva měsíce vařit sám, i když dřív jsem vařit neuměl (Jaroslav)

Jaroslav: Dobrý den, chtěl bych zhodnotit jarní očistu, která mi po šesti týdnech skončila 12.5. Jelikož mi zůstalo spousty nakoupených potravin, tak jsem si očistu prodloužil o dva týdny do 26.5. Jarní očistu jsem absolvoval ze zdravotních důvodů a mohl jsem ji praktikovat díky práci z domova, což bych při běžném pracovním režimu zřejmě ani nezačal. Další důležitou věcí jsou perfektně propracované stránky Jíme Jinak, se kterými je potřeba se seznámit a spousta připravených receptů s veškerou podporou. To zaslouží opravdu kladné hodnocení. Jelikož jsem nevařil a ani to neumím, tak díky receptům a podporám jsem jsem si zvládl dva měsíce sám vše vařit a dle receptů jsem upekl koláč, chleba a nakládám i zeleninu. Dále mám dva vedlejší efekty jarní očisty. Neumím se myšlenkami odprostit od práce, což se mi podařilo až při vaření, jelikož studuji recept a řeším jen jak to uvařit. Měl jsem problémy s pocením rukou a nohou, které bylo ještě horší v jarním období a nyní po jarní očistě mám ruce i nohy suché, což mě překvapilo. Veškeré nákupy jsem evidoval a vše mě stálo za dva měsíce stravování cca 6300 Kč /odečetl jsem, co mi zůstalo/ a to jsem většinu zboží mimo zeleniny nakupoval ve zdravé výživě plus jsem tam občas koupil i hotové jídlo, které je zahrnuté v této částce. S pozdravem Jaroslav

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

43
11

Nepečené arašídové košíčky (bez lepku)

Máte rádi arašídy? Pak je tento recept přesně pro vás. A co víc, tento dezert je bez lepku i cukru a příprava je rychlá a jednoduchá.
47
59

Jak u nás balíme vánoční dárky

Dnes se na balení dárků dívám jinak než když jsem byla malá, v pubertě nebo pracovala jako manažerka. Velkou změnu v myšlení u mě odstartovala změna stravy...
7
1

Bezdomovcem snadno a rychle

O čem se u nás doma hodně mluví a co se děje kome nás? Tohle je téma našeho letošního Adventu.

Vánoční provensálské sušenky (slané)

Jste přeslazení a dali byste si něco slaného? Žádný problém, udělejte si slané bylinkové sušenky. Hodí se na Vánoce i na silvestrovské občerstvení.

Pečená glazovaná zelenina

Potěšte svoje chuťové buňky slaďoučkou zeleninou. Takto upravenou ji vezmou na milost i zarytí odpůrci zeleniny.
20
13

Bezlepková vánoční “tvarohová” štola

Alternativa na známý vánoční moučník, tentokrát v bezlepkové variantě. Ovoce a oříšky můžete obměňovat dle chuti a zásob.