O čem se mluví
Dobrý den, Maruško, vítejte, rádi vám poradíme 🌷 Znáte naše stravování? Pokud ne, doporučuji začít s úvodním kurzem Jak začít: https://www.jimejinak.cz/online-kurz-jime-jinak-zdarma/, dále si můžete pročítat články, které se přímo věnují hubnutí viz: https://www.jimejinak.cz/jak-zacit-s-hubnutim/. K dispozici je přímo i kurz “Hubneme do plavek”, kde máte sestavený jídelníček na 14 dnů, online cvičení a všeobecnou podporu: https://www.jimejinak.cz/kategorie/online-kurzy/hubneme-do-plavek/. Ptejte se na cokoliv vás napadne ☺️
Dobrý den, Neli, ano, tato úprava je v pořádku, jde o to, aby se nedávala na pánev suchá a nebyla dlouho na rozpáleném tuku. Obecně bych to střídala, aby se dobře uvařila např. v polévce, jednou opražit po namočení, přidat jako posypku a občas úpravou, jak popisujete (více se to hodí pro chladnější období, kdy je obecně potřeba dodat víc tuku a tepla do pokrmu).
Ivetko, jsme moc rádi, ať dortík chutná 🫶
Markétko, jsme moc rádi, že ochutnáváš a těšíme se s tebou, co dobrého si připravíš příště 🥰
Olala, dobrou chuť k takové krásné svačině 👍
Marto, díky moc za tvůj pohled, je to tak, spousta lidí toto netuší a proto tento “provokativní” článek přinášíme. Brambory se u nás konzumují v nadbytku, což zkrátka pro zdraví přínosné není.